Ain’t Got No Soul – KRU Reviewed by Momizat on . [youtube v="QsOHX5e8BCM"] [divide] Hey, hey, hey, I mean what can I say Tak tahulah apa dah terjadi pada dunia today Aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita Ce [youtube v="QsOHX5e8BCM"] [divide] Hey, hey, hey, I mean what can I say Tak tahulah apa dah terjadi pada dunia today Aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita Ce Rating: 0
You Are Here: Home » Melayu » KRU » Canggih » Ain’t Got No Soul – KRU

Ain’t Got No Soul – KRU

YouTube video

Hey, hey, hey, I mean what can I say
Tak tahulah apa dah terjadi pada dunia today
Aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita
Cerita pasal member gua,
Kerana duit lupa dunia
Waktu baru mula berkenalan dia budak innocent
Tersangat innocent
If you know what I’m saying
Sehinggalah satu hari dia cimpok dengan ‘pusher’
Dia ikut jejaknya pasal nak cepat kaya
I got to admit, man, that he looked sharp
Dengan raybandnya, 3 piece suit, neck tie, semuanya lengkap
Awek keliling pinggang, Ferrari merah, condo mewah
Tapi satu saja slack because
He ain’t got no soul, man
Ain’t got no soul

1,2,3.. Kick it!

Ha! Ha! Ada ke patut one day dia datang dekat gua
Dia belanjaku makan, nak bodek la kononnya
Lepas makan dia tanya “Do you want something nice?”
Bila kutanya apa dia, he showed me one packet of “ice”
“Yo Home Boy! Apa la kamu ni?
Ini bukanlah sebarangan, you know
Ice Ice Baby”
Aku cakap pada dia aku tak main benda tu
Diapun dengan sedihnya terus blah rasa malu
Sepandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga
Dia kena kantoi sekarang lepak kat Pudu
Crime doesn’t pay until today
Yo, Man! ain’t got no soul
Ain’t got no soul

1,2,3 Hit!

Inilah pengajaran di sebalik cerita
Janganlah terlalu leka sampai agama terlupa
The best thing to do is don’t get into this mess
Or I’ll be saying, “You ain’t got no soul, Boy!”
Ain’t got no soul!

Hey, These are the words passed by my great grand daddy
Hey, These are the words passed by my great grand daddy
If you wanna be a man don’t chicken out of your problem
Don’t take no drugs.. It worsen situation
If you wanna be a man you gotta have a little soul
Gotta have a little patience so we’ll have a healthy nation
These are the words passed by my great grand daddy, hey..

Ain’t got no soul
Uuh.. yeah!

Lagu: Yusri
Lirik: Norman



Leave a Comment

Scroll to top