Generasiku – KRU Reviewed by Momizat on . [youtube v="-EUzWH6TvF8"] [divide] Yeah! It’s me again dengan satu new tempo Siang malam gegar speaker di radio Bila beatman bagi greenlight go Mc Normy dan KRU [youtube v="-EUzWH6TvF8"] [divide] Yeah! It’s me again dengan satu new tempo Siang malam gegar speaker di radio Bila beatman bagi greenlight go Mc Normy dan KRU Rating: 0
You Are Here: Home » Melayu » KRU » Canggih » Generasiku – KRU

Generasiku – KRU

YouTube video

Yeah! It’s me again dengan satu new tempo
Siang malam gegar speaker di radio
Bila beatman bagi greenlight go
Mc Normy dan KRU akan ligat macam yo yo
Rap! Is KRU punya konsep
Lirik berpuisi peralatan muzik hi-tech
Canggih! Mc Normy takkan letih
Rap all night walau berpeluh pun tak boleh
Hentikan! Because the crew is on the run
Microphone is my gun, Mat jiwang tak terlawan
Kerana beat ni keras mereka mesti rimas
Tetapi penyokong KRU akan semakin cergas
OK pass! aku sudah lepas the first task
Bersedia untuk rangkap kedua sebelum terlepas
Bersatu kita teguh bercerai kita roboh
Kalau suka kata Yo!
Konsep hard rap kita bo!

Generasiku
Go! Go! Go! Go!

Dari bandar ke bandar konsert KRU sedang bergema
Menggegarkan irama rap dari J.B. ke Kangar
Seperti pendekarku tewaskan lawanku
Lirikku ilmuku dan lidahku kerisku
Cool! Cause I’m all about the demo
Beat bermula aku kan buka step solo
Dance! This is the masterplan
Aku berdiri depan band
Aku pakai ray ban
Yo! Trend, ini lagu generasiku
Inilah masaku, masa untuk KRU
Ini KRU pesanan kepada lu
Penyokong KRU
I really love Y.O.U.
You know it’s true, bersama kita maju
Untuk mencapai impian kita perlu bersatu
Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh
Kalau ready kata Yo! Konsep hard rap kita bo!

Generasiku
Oh yeah..
Go! Go! Go! Go!

Check it out, cause I’m all about the demo
Siang malam gegar speaker di radio
Bila beatman bagi greenlight go
Beat bermula, aku’kan buka step solo
Dance! this is the masterplan
Aku berdiri depan band aku pakai rayban
Seperti pendekar ku tewaskan lawanku
Lirikku ilmuku dan lidahku kerisku

Rap! Is KRU punya konsep
Lirik berpuisi peralatan muzik hi-tech
Canggih! KRU takkan letih
Rap all night walau berpeluh pun tak boleh
Hentikan! Because the crew is on the run
Microphone is my gun
Mamat fit tak terlawan
Bersatu kita teguh bercerai kita roboh
Kalau ready kata Yo!
Konsep hard rap kita bo!

Generasiku
Go! Go! Go! Go!

Lagu: Norman/Yusry
Lirik: Norman



Leave a Comment

Scroll to top